Silos studeerde anno 2008 af aan de Willem de Kooning Academie, te Rotterdam. Dit niet zonder waardering, want voor haar afstuderen heeft zij de drempelprijs verdient met als titel ‘meest belovende student van het jaar’. 
In 2006, nog tijdens haar studie, werd haar een baan aangeboden die de titel ‘art director’ droeg. De kunstenaresse vond dit zelf een mond vol en veranderde deze titel al snel naar de naam ‘Kunstdirecteur’. Ze schreef dit op een naambord, tekende er een dikke snor onder en hing dit boven de deur van haar winkel. ‘’Niet zo serieus. Tijd om mooie dingen te maken!’’, aldus Silos. 

Haar beweegreden is mensen idealistisch bij elkaar brengen met commercie en kunst. Samen met Lucky People Center International en Maaiky Fine Art heeft zij dit tot leven gebracht en vormt dit het hart, de start, van haar eigen bedrijf. 

April 2017 heeft Silos in hartje Punda haar eigen winkel geopend. Deze is gevestigd in De Windstraat en geopend van maandag tot en met zaterdag. Hier kun je kunstwerken vinden onder haar brandnaam ‘Kunstdirecteur’ en heeft deze kleine maar indrukwekkende winkel een gevarieerd aanbod van niet alleen verschillende stijlen, maar kun je ook het werk van diverse lokale kunstenaars vinden. 
Na de opening van haar winkel kreeg op Curaçao haar kledinglijn en tekenstijl meer bekendheid. 

Solo Expositie Maaiky Silos
Wie schuilt er achter de naam Kunstdirecteur? Wat beweegt haar en heeft haar tot haar keuzes gebracht? 
Om iedereen kennis te laten maken met haar ‘eigen ik’ heeft zij op zaterdag 11 november een solo expositie. Zij zal zich bloot geven aan de wereld in de naam van kunst. Het moment, stap voor stap, tussen leven en dood. Het bestaan.
Een eerlijke, indrukwekkende en exclusieve tentoonstelling van Maaiky Silos. 

Ook zal de première van de documentaire ‘MAMA’ van start gaan. Deze korte documentaire, in samenwerking met Dolph van Stapele, brengt zorg dragen voor mama’s in beeld. Wat als je voor je moeder moet zorgen als zij dit zelf niet meer kan en een verzorgingstehuis geen optie is? Hoe pak je dit aan en welke invloed heeft dit op je leven.

‘Solo expo Maaiky Silos en première MAMA’ is een openbaar evenement en zal vanaf 19:30 uur plaatsvinden in Gallery Almba Blou, ook wel bekend als Landhuis Habaai, aan de Frater Radulphusweg te Willemstad.

‘Alles voor de kunst’, Maaiky Silos.


 

 
 

Contact 

Gallery Alma Blou

Landhuis Habaai

Frater Radulphusweg 4 

Willemstad

Curaçao

​​

info@galleryalmablou.com

+5999 462-8896

 

 

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
 

@2023 by Charlotte McCoy. Proudly created with wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now